Harta site-ului
Ajutor
Conducerea raionului- invitați de onoare la serata de revelion organizată de veteranii muncii
Conducerea raionului- invitați de onoare la serata de revelion organizată de veteranii muncii

Sărbătorile de iarnă, pentru mulți dintre noi, este un prilej în plus de totalizare a anului ce pleacă și de depănare a amintirilor care rămân marcate pe viață. Serata de Revelion, organizată de veteranii muncii din platoul Coșnița, la fel a adunat în sala ÎM COCT „Prietenia” din s. Coșnița peste 180 de persoane. Rând pe rând, veteranii muncii și-au ocupat locurile în sala care strălucea în lumina feerică a sărbătorilor ce ne bat la ușă. Această serbare, pentru majoritatea din cei adunați, a însemnat să lase grijile casnice deoparte pentru o zi și să facă în suflete loc pentru voia bună, pentru a aduce un strop de fericire și zâmbete pe chipurile obosite de amprenta anilor.
Invitați la serbarea dedicată Crăciunului și Anului Nou, Președintele raionului Dubăsari dl Sergiu GRIGORIEV, vicepreședintele raionului dl Gurii ISAC, au felicitat cetățenii cu sfintele sărbători de iarnă.
„La final de an vă doresc ca sărbătorile de iarnă să vă aducă pace, sănătate și fericire, împlinirea tuturor dorințelor și sănătate celor dragi”, a conchis în mesajul său președintele raionului.
„Stimați veterani ai muncii, și eu la rândul meu vreau să vă doresc liniște sufletească. Fie ca Nașterea Domnului să vă lumineze sufletele și casa, să aveți parte de sănătate, belșug și fericire!”, a menționat vicepreședintele raionului.
Sărbătoarea a devenit una specială cu suflul magic al Crăciunului datorită Secției cultură și turism, care a reușit să pună spre vizionare și audiție un mic program artistic de colinde, urături, și cântece. Programul a reușit să trezească emoții astfel încât ochii veteranilor să vibreze iar glasurile să fredoneze împreună cu micii artiști cele mai alese piese.
Marina LUPAȘCO, specialist superior

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Conducerea raionului- invitați de onoare la serata de revelion organizată de veteranii muncii - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta